Politie deelt beelden van straatroof centrum Maastricht | 1Limburg | Nieuws en sport uit Limburg

2021-11-03 06:07:04 By : Ms. Darcy Luo

De politie tast nog altijd in het duister wie er verantwoordelijk zijn voor een straatdak in het centrum van Maastricht, eind augustus dit jaar.

Daarom delen de opsporingsdiensten beelden van de beroving. Hiermee hopen ze te kunnen rekenen op hulp van het publiek.

Gouden ketting Maandag 30 augustus gaat het mis in de Leliestraat. Rond 19:30 uur loopt een 18-jonge door de straat, ook een jonge mannen wandelt door diezelfde straat. Eén van de mannen spreekt de tiener aan, de rust op de uitkijk staat. Het gaat allemaal heel snel, maar dan heeft de bandiet de gouden ketting van het slachtoffer in zijn handen. Het vijftal neemt de benen in de richting van de Grote Staat. Van de verdachten ontbreekt ieder spoor.

De politie roept mensen op die iets meer weten over de verdachten of beroving zich te melden.

Elke donderdagavond bekeken aan het Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per e-mail naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Elke zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk heeft elke week een gast uit die gaat mee bakken!

Adres: Ambyerstraat Zuid 77 B, 6226 AW Maastricht © 2021 - 1Limburg of gelieerde bedrijven